Hei, Olet tullut Oulun Lohien uimakoulut sivuille.
Toivomme sinun tutustuvan alla olevaan tekstiin ennen uimakouluun ilmoittautumista!

Etsitkö aikuisten uimakouluja? Katso ne tästä.

 

Oulun Lohet tarjoavat Raksilan uimahallissa lasten uimakouluja eritasoisille ja eri-ikäisille lapsille 3-vuotiaasta alkaen. Uimakouluissa opetetaan uinnin perustaidot koulutettujen ohjaajien johdolla. Vasta-alkaville/aroille on tarjolla Minivesikirppu-, Pikku Lohi- ja askeleen edistyneimmille uimareille Vesikirppu- ja Lohi uimakouluja. Uimarin osatessa uida jo 5m on tarjolla Vesikirppujatko- ja Delfiini- uimakouluja.

Ilmoittaessasi lastasi uimakouluun tutustu ensin uimakoulujen ryhmien kuvauksiin. Seuramme tarjoaa 10 kerran uimakouluja ja koko kauden uimakouluja. Uimakouluihin ilmoittaudutaan kurssiohjelmassa olevan ILMOITTAUDU -linkin kautta. Kurssiohjelmat löydät ylläolevasta punaisesta palkista jaoteltuna koko kauden-, jakso 1-, jakso 2- ja jakso 3 ryhmiin.

Uimakoululaiset saavat uimakoulun päätyttyä uimataidosta arvion, jonka perusteella uimakoululainen voidaan ilmoittaa seuraavaan uimakouluun. Kymmenen kerran uimakoulun voi aloittaa millä jaksolla tahansa. Kauden aikana on 3 eri jaksoa. Kausi (½ vuotta) koostuu kevätkaudesta tai syyskaudesta.

 

OPPIMINEN

Jokainen uimari on yksilö ja oppii omaan tahtiin. Oppimiseen vaikuttavat monet eri tekijät. Ei kannata verrata uimakoululaisia keskenään, sillä kaikki varmasti oppivat, mutta tahti saattaa olla erilainen. Oppimistahdista riippuen saman uimakoulutason voi joutua käymään useampaan kertaan, eikä siitä kannata huolestua.

Seuraavalle tasolle voi siirtyä heti kun täyttää uuden uimakoulun vaatimukset (kts. uimakoulujen kuvaukset). Oppiminen EI nopeudu, jos ilmoittautuu liian vaativaan uimakouluun. Hyvien pohjataitojen päälle rakennetaan eri uintitekniikat. Oppimista tukee, jos uimakoulun lisäksi käydään omatoimisesti  uimassa.

 

LOHIEN JÄSENYYS

Uimakoululaisista ei peritä erikseen seuran jäsenmaksua, vaan se sisältyy uimakoulun hintaan. Uimakoululaisen seuran jäsenyys astuu voimaan uimakoulun maksupäivästä ja on voimassa saman vuoden joulukuun loppuun saakka. Jäsenmaksua ei vähennetä seuraavista uimakoulumaksuista.


Mikäli sinulla tulee uimakouluihin liittyen jotain kysyttävää, voitte olla yhteydessä

  • seuran toimistoon p. 040 555 0679 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai
  • uimakouluvastaavaan (Heidi Kukkonen) p. 040 522 6215 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

yhteystiedot