Untitled Document

 UIMATAIDOTTOMILLE

MINIVESIKIRPPU
Minivesikirppu on tarkoitettu aroille ja/tai vettä pelkääville lapsille. Uimakoulussa tutustutaan veteen erilaisten leikkien kautta ja opitaan luottamaan veteen. Minivesikirppu on lähinnä 3-5 -vuotiaille lapsille.

MERITÄHTI
Meritähti on tarkoitettu lapsille, jotka ovat käyneet Minivesikirppu-ryhmän vähintään kahdesti, mutta eivät ole päässeet vielä siirtymään Vesikirppuihin.

VESIKIRPPU
Vesikirppu on tarkoitettu uinninalkeita opetteleville lapsille. Vesikirppu-ryhmään tullessa uimarin tulee pystyä ehdottomasti puhaltamaan ja kastamaan kasvot veteen, kastamaan korvat selkäasennossa, sekä liukumaan kasvot vedessä pitäen.

PIKKU-LOHI
Pikku-Lohi on tarkoitettu 7-10 -vuotiaille aroille uinninalkeita opetteleville lapsille. Uimakoulu pidetään kahluualtaassa. Uimakoulussa tutustutaan veteen erilaisten toimintojen kautta ja opitaan luottamaan veteen, sekä opetellaan uinninalkeita.

LOHI
Lohiryhmä on tarkoitettu 9-13 -vuotiaille lapsille, joilla ei ole vielä uimataitoa. Uimakoulu pidetään opetusaltaassa. Lohiryhmään tullessa uimarin tulee pystyä ehdottomasti puhaltamaan ja kastamaan kasvot veteen, kastamaan korvat selkäasennossa, sekä liukumaan kasvot vedessä pitäen.


UINNIN ALKEET OSAAVILLE

NORPPA
Norppa on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat uida 5m alkeisselkää ja myyräuintia. Norppa-ryhmään tullessa uimarin tulee uskaltaa olla syvemmässä vedessä (opetusaltaan syvyys 0,6-1,2m).

DELFIINI
Delfiini on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat uida 5m selkä- ja vapaauintia.


UIMATAITOISILLE

JATKORYHMÄT
Lapset, jotka osaavat uida jo 10m selkä- ja vapaauintia sekä alkeisrintauintia. Lisätietoa jatkoryhmistä löydät täältä.


Mikäli sinulla tulee kysyttävää liittyen uimakoulujen sisältöihin tai toimintaan, voitte olla yhteydessä uimakouluvastaavaan p. 050 359 6657 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Maksu-, jonotus-, tai perumistapauksissa voitte yhteydessä seuran toimistoon p. 040 555 0679 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.