Untitled Document

 

UIMATAIDOTTOMILLE

MINIVESIKIRPPU

Minivesikirput ovat tarkoitettu aroille ja/tai vettä pelkääville lapsille. Uimakoulussa tutustutaan veteen erilaisten leikkien kautta ja opitaan luottamaan veteen.

VESIKIRPPU

Vesikirppu-ryhmät ovat tarkoitettu uinninalkeita opetteleville lapsille. Vesikirppu-ryhmään tullessa uimarin tulee pystyä ehdottomasti puhaltamaan ja kastamaan kasvot veteen, kastamaan korvat selkäasennossa, sekä liukumaan kasvot vedessä pitäen.

PIKKU-LOHI

Pikku-Lohi-ryhmä ovat tarkoitettu 7-10 -vuotiaille aroille uinninalkeita opetteleville lapsille. Uimakoulu pidetään kahluualtaassa. Uimakoulussa tutustutaan veteen erilaisten toimintojen kautta ja opitaan luottamaan veteen, sekä opetellaan uinninalkeita.

LOHI

Lohiryhmä on tarkoitettu 9-13 -vuotiaille lapsille, joilla ei ole vielä uimataitoa. Uimakoulu pidetään opetusaltaassa. Lohiryhmään tullessa uimarin tulee pystyä ehdottomasti puhaltamaan ja kastamaan kasvot veteen, kastamaan korvat selkäasennossa, sekä liukumaan kasvot vedessä pitäen.


UINNIN ALKEET OSAAVILLE

VESIKIRPPUJATKO

Vesikirppujatko-ryhmät ovat tarkoitettu lapsille, jotka osaavat uida 5m alkeisselkää ja myyräuintia. Vesikirppujatko-ryhmään tullessa uimarin tulee uskaltaa olla syvemmässä vedessä (opetusaltaan syvyys 0,6-1,2m).

DELFIINI

Delfiini-ryhmät ovat tarkoitettu lapsille, jotka osaavat uida 5m selkä- ja vapaauintia.


UIMATAITOISILLE

JATKORYHMÄT

Lapset, jotka osaavat uida jo 10m selkä- ja vapaauintia sekä alkeisrintauintia. Lisätietoa jatkoryhmistä löydät täältä.


Mikäli sinulle tulee kysyttävää uimakouluihin liittyen, voit olla yhteydessä uimakouluvastaava Eini Alanärään | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. | 050 359 6657