Untitled Document
 • Oulun Lohet tarjoavat Raksilan uimahallissa lasten uimakouluja eritasoisille ja eri-ikäisille lapsille 3-vuotiaasta alkaen. Uimakouluissa opetetaan uinnin perustaidot koulutettujen ohjaajien johdolla. Vasta-alkaville/aroille on tarjolla Minivesikirppu-, Pikku Lohi- ja askeleen edistyneimmille uimareille Vesikirppu- ja Lohi uimakouluja. Uimarin osatessa uida jo 5m on tarjolla Norppa- ja Delfiini-uimakouluja.

  Ilmoittaessasi lastasi uimakouluun, tutustu ensin   uimakoulujen ryhmien kuvauksiin.   Seuramme tarjoaa 10 kerran uimakouluja ja koko kauden uimakouluja.

  Uimakouluihin ilmoittaudutaan ryhmien kohdalla olevien linkkien (ILMOITTAUDU) kautta.

  Kurssiohjelmat löydät Lasten koko kauden uimakoulut ja Lasten jaksouimakoulut -välilehdiltä.

  Uimakoululaiset saavat uimakoulun päätyttyä uimataidosta arvion, jonka perusteella uimakoululainen voidaan ilmoittaa seuraavaan uimakouluun. Kymmenen kerran uimakoulun voi aloittaa millä jaksolla tahansa. Kauden aikana on 3 eri jaksoa. Kausi (½ vuotta) koostuu kevätkaudesta tai syyskaudesta.

  OPPIMINEN

  Jokainen uimari on yksilö ja oppii omaan tahtiin. Oppimiseen vaikuttavat monet eri tekijät. Tästä syystä ei kannata verrata uimakoululaisia keskenään, sillä kaikki varmasti oppivat, mutta tahti saattaa vain olla erilainen. Oppimistahdista riippuen saman uimakoulutason voi joutua käymään useampaan kertaan, eikä siitä kannata huolestua.

  Seuraavalle tasolle voi siirtyä heti kun täyttää uuden uimakoulun vaatimukset (kts. uimakoulujen kuvaukset). Oppiminen EI nopeudu, jos ilmoittautuu liian vaativaan uimakouluun. Hyvien pohjataitojen päälle rakennetaan eri uintitekniikat. Oppimista tukee, jos uimakoulun lisäksi käydään omatoimisesti uimassa.

  LOHIEN JÄSENYYS

  Uimakoululaisista ei peritä erikseen seuran jäsenmaksua, vaan se sisältyy uimakoulun hintaan. Uimakoululaisen seuran jäsenyys astuu voimaan uimakoulun maksupäivästä ja on voimassa saman vuoden joulukuun loppuun saakka. Jäsenmaksua ei vähennetä seuraavista uimakoulumaksuista.

  UIMAKOULUPAIKAN PERUMINEN JA MAKSUN PALAUTUS

  • kun maksettu uimakoulu perutaan 3 vuorokautta ennen kurssin alkua palautamme uimakoulumaksun vähennettynä Lohien käsittelykuluilla (5 €)
  • kun uimakoulu keskeytetään ennen kurssin puoltaväliä palautamme uimakoulumaksusta 50% vähennettynä Lohien käsittelykuluilla (5 €)
  • kun uimakoulua on käyty yli puolet emme palauta uimakoulumaksuja, koska varallaolijaa ei enää voi ottaa uimakouluun
  • kertapoissaoloista ei palautuksia (uimakoululaisen ei tarvitse ilmoittaa kertapoissaoloja)

  Mikäli sinulla tulee uimakouluihin liittyen jotain kysyttävää, voitte olla yhteydessä seuran toimistoon p. 040 555 0679 | toimisto@oulunlohet.fi tai uimakouluvastaavaan p. 050 359 6657 | uimakoulut@oulunlohet.fi

 • Oulun Lohet tarjoavat aikuisille monipuolista liikuntaa. Sinulla on mahdollisuus osallistua seuran perhevuorojen aikana ohjattuun kuntosaliin. Uimataitoasi voit käydä hiomassa alkeis- ja jatkouimakoulussa, jotka järjestetään kerran puolessa vuodessa 10 kerran uimakouluina. Mikäli olet innostunut uimisesta enemmänkin, on sinulla mahdollisuus tulla mukaan aikuisten uintiryhmiin harraste- tai masters-uinnin puolelle.

  OULUN LOHIEN JÄSENILLE KUNTOLIIKUNTAA (Maksu perhevuorolla 1,5€)

  • Lauantaisin klo 18:30-19:30 seuran perhevuorolla ohjattu kuntopiiri Raksilan uimahallin kuntosalilla. Ohjattu kuntopiiri on tarkoitettu Oulun Lohien jäsenille (yli 15 vuotiaille), joiden fyysiset ominaisuudet mahdollistavat kuntosalilaitteiden käytön.
  • Omatoimisille kuntoilijoille kuntosali avoinna lauantaisin klo 19:30-21:00.
  KUNTOUINTI perhevuorolla (ison altaan matala pää)

  • Lauantaisin klo 18:30-21:00, radat 1-2 (myös radat 3-4 klo 20:00-21:00)
  • Sunnuntaisin klo 15:30-18:00, radat 1-2 (myös radat 3-4 klo 15:30-17:00)