Untitled Document

Ajankohtaista:

Syksyn toinen seuratiedote on julkaistu ja pääset lukemaan sen TÄÄLTÄ. Vanhemmat seuratiedotteet löytyvät jatkossa Seura-valikon alta eli täältä.

Oulun Lohet r.y:n sääntömääräinen syyskokous Raksilan uimahallin 2. kerroksen kokoushuoneessa 25.11.2018 klo 15.15. 

 

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä lisäksi ehdotus sääntömuutokselle:

  • Sääntömuutosehdotus seuran sääntöihin, poistetaan  6 § 6. kohta kevätvuosikokouksessa käsiteltävistä asioista: kevätvuosikokouksessa valittavat edustajat yhteisöjen ja järjestöjen kokouksiin seuraavalle vuodelle
    • PERUSTELU: edustajat valitaan jo syyskokouksessa

 

Kokouksessa valitaan johtokunta vuodelle 2019. Erovuoroisia johtokunnan jäseniä ovat Piia Seppänen, Titta Koskela ja Karri Hurskainen. Johtokunnan tehtävistä löydät lisätietoa tästä.

Yhdistyksen säännöt ovat luettavissa tästä. Lisätietoja syyskokoukseen liittyen antavat puheenjohtaja Asko Ylitaloa (asko.ylitalo@ouka.fi | 044 260 4745) ja toiminnanjohtaja Janne Laamanen (janne.laamanen@oulunlohet.fi | 045 195 7383).

Syksyn ensimmäinen seuratiedote on julkaistu ja pääset lukemaan sen TÄÄLTÄ. Vanhemmat seuratiedotteet löytyvät jatkossa Seura-valikon alta eli täältä.

Oulun Lohien toiminta vahvistuu - mukana nyt myös taitouinti!

Taitouinti aloitetaan seurassa kolmella ryhmällä

Lisätietoja taitouintiryhmistä antaa Minna Paakkolanvaara | taitouinti@oulunlohet.fi | p. 050 358 8591


 

Syyskauden 2018 uimakouluihin ilmoittautuminen nettisivuilta

Kuntoaltaalla harjoittelevien ryhmien vapaita paikkoja voi tiedustella


 

Oulun Lohet ja IH Sport & Consulting eli tutummin Ilkka Haipus ovat tehneet yhteistyösopimuksen. Ensi syksystä lähtien riiviin liittyvällä "Ilulla" on kilpauinnista uimarina sekä valmentajana vuosien kokemus, jonka myötä Oulun Lohien kilpa- ja junioritoiminnan tasoon saadaan merkittävää vahvistusta. Ilun pääasialliseen tehtävänkuvaan tulee kuulumaan IKM- ja Rollo-ryhmien valmentaminen sekä kilpailu- ja junioritoiminnan kehittäminen yhdessä päävalmentaja Tuomas Tapanisen kanssa. 

}

Tästä se lähtee, tervetuloa remmiin Ilu!

 

Lisätietoja:

Oulun Lohet ry, toiminnanjohtaja Janne Laamanen, puh. 045 1957 383

IHSC, Ilkka Haipus, puh. 040 7731 322

 

1.9.2017 voimaan astunut sääntömuutos:

Lainaus Uimaliiton sivuilta: 

"Poikkeuksena yleiseen ohjeeseen on, että nuorilla uimareilla (pojat 13 vuotta ja sitä nuoremmat sekä tytöt 12 vuotta ja sitä nuoremmat) uima-asun lahkeen pituus ei saa yltää reiden puolivälin alapuolelle. Rajoitus on voimassa kaikissa kilpailuissa riippumatta kilpailun tai yksittäisen lajin ikäsarjasta. Uimarin ikä määritellään kunkin vuoden viimeisen päivän perusteella. Tämä nuorten uimareiden uima-asurajoitus astuu voimaan 1.9.2017. Tuomareiden ja toimitsijoiden tulee kilpailuissa tarkkailla uima-asuja, kuten muitakin sääntörikkeitä. Mitään erityistä uima-asun tarkastuspistettä tai hyväksyntämenettelyä ei siis tarvita. Jos toimitsijoilla on syytä epäillä uima-asun säännönmukaisuutta, se voidaan tarkastaa. Tällöin uimarin kanssa samaa sukupuolta oleva toimitsija toteaa asun säännönmukaisuuden sen mallimerkinnöistä pukuhuoneen puolella. Ennätysuinneissa uimarin on todistettava uima-asunsa säännönmukaisuus välittömästi suorituksensa jälkeen.

Huom! Maailman ja Euroopan ennätykset hyväksytään vain FINA:n listan mukaisilla asuilla uituna."

 

Lisätietoja:

www.uimaliitto.fi