Untitled Document

Uimakoulut          Ilmoittautuminen auki, katso koko kauden uimakoulut tai jaksouimakoulut

Jatkoryhmät       Tiedustelut ryhmistä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vesitaitokoulu     Tiedustelut ryhmistä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kilpauintiryhmät  Tiedustelut ryhmistä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vesipallo               Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Taitouinti              Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Mikäli sähköpostia ryhmästä ei ole saapunut tarkistathan sähköpostisi roskapostin.

 


 
 
Perhevuorot alkavat viikonloppuna 31.8.-1.9.2019 ja päättyvät 21.-22.12.2019. IKM aluekilpailujen aikana 2.-3.11.2019 ei ole perhevuoroja.
 

 

Ajankohtaista:

Haemme innokkaita uimakouluohjaajia/uimaopettajia uimakouluihimme

Uimakouluohjaajalta edellytämme kokemusta lasten ryhmien kanssa toimimisesta ja mahdollisuutta työskennellä arki-iltaisin ja/tai viikonloppuisin. Lisäksi toivomme ohjaajan käyneen Suomen uimaopetus ja hengenpelastusliiton uimaopettajakoulutuksen.

Oulun Lohet edellyttää ohjaajiltaan vastuuntuntoista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, innostuneisuutta ja erinomaisia ryhmänhallintataitoja. Tarjoamme tuntiperusteisen palkkauksen, mahdollisuuden kouluttautua ja työskennellä osana kokenutta uimaopettajaryhmää.

Edellytämme tai tarvittaessa koulutamme:

  • Uimaopettajan tutkintoa (Suomen Uijmaopetus- ja hengenpelastusliitto SUH ry, tai vastaava koulutus)
  • SPR:n Ensiapukurssi 1:n tai hätäensiapukoulutus
  • Edellytämme kaikkien täysi-ikäisten ohjaajiemme ja valmentajiemme toimittavan nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen

 

Haemme valmentajaa vastaamaan vesitaitokoulun oheisharjoituksista

Vesitaitokoulussa lapset kehittävät uintitekniikkaansa ja yleistä vesitaitavuutta. Oheisharjoittelussa keskitytään monipuolisesti liikunnallisia perustaitoja kehittävään harjoitteluun. Edellytämme ohjaajalta valmiutta toteuttaa monipuolisia harjoituskokonaisuuksia lapsille, erinomaisia ryhmähallintataitoja ja 18-vuoden ikää. Ohjaus tapahtuu viikonloppuisin, noin 6h/ vko.

Yhteydenotot ja vapaamuotoiset hakemukset keskiviikkoon 21.8.2019 mennessä (täytämme paikat kuitenkin heti sopivien henkilöiden löytyttyä):

Oulun Lohien toiminnanjohtaja Siiri Sarias, siiri.sarias@oulunlohet.fi 045 195 7383


Haemme uintivalmentajia

Haemme uusia valmentajia kasvavaan joukkoomme. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on uintivalmennuskokemusta kilparyhmistä, tai olet esimerkiksi entisenä uimarina kiinnostunut valmennuksesta ja olet motivoitunut kouluttautumaan ja kehittymään. Oletpa kiinnostunut yksittäisistä tai useammista valmennustunneista, niin ole meihin yhteydessä!

Yhteydenotot: Päävalmentaja Tomi Pystynen, tomi.pystynen@oulunlohet.fi, 0443657955


Oulun Lohet on vuonna 1959 perustettu uintiseura. Uimakouluissamme uinnin alkeet tai uimataidon oppii vuosittain noin tuhat lasta. Kilpauinti- ja uintiryhmissämme ui noin 400 uimaria ja tarjoamme harrastusmahdollisuudet alkeistasosta kilpauintiin myös erityistä tukea tarvitseville uimareille. Lisäksi lajivalikoimaamme uinnin lisäksi kuuluvat myös taitouinti ja vesipallo. Lisätietoa seurastamme löydät sivuiltamme, www.oulunlohet.fi. Tervetuloa Lohiin!

 

 

Uimakoulut         Ilmoittautuminen auki, katso koko kauden uimakoulut tai jaksouimakoulut

Jatkoryhmät       Tiedustelut ryhmistä uimakoulut@oulunlohet.fi

Vesitaitokoulu    Tiedustelut ryhmistä ilkka.haipus@ihsc.fi

Kilpauintiryhmät Tiedustelut ryhmistä tomi.pystynen@oulunlohet.fi

Vesipallo              Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Taitouinti              Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Mikäli sähköpostia ryhmästä ei ole saapunut tarkistathan sähköpostisi roskapostin.

 


 
 
Perhevuorotalkavat viikonloppuna 31.8.-1.9.2019 ja päättyvät 21.-22.12.2019. IKM aluekilpailujen aikana 2.-3.11.2019 ei ole perhevuoroja.
 

 

Tiedote 18.6.2019, Oulun Lohet ry

 

Oulun Lohet ry on valinnut uudeksi päävalmentajakseen Tomi Pystysen, joka aloittaa tehtävässään 1.8.2019. Pystynen on aikaisemmin toiminut päävalmentajana muun muassa Porin uimaseurassa ja ÅSK Turussa. Hän on kokenut valmentajana useita eri arvokilpailuja ja omaa laajat verkostot uinti- ja urheilukentällä.

Lähes 30-vuotisen valmentajauran aikana Pystynen on valmentanut uimareita Rollo-ikäryhmästä SM-ikäisiin sekä toiminut useiden uimareiden henkilökohtaisena valmentajana. Näistä nimekkäimpänä Matti Mattsson, joka saavutti Pystysen valmennuksessa 2013 MM-pronssia 200m rintauinnissa. Oulun Lohissa Pystynen ottaa vastuulleen kaksi ryhmää, SM/Nuorten SM -ryhmän ja ikäkausimestaruusikäisten IKM 2 -ryhmän. Näiden lisäksi Pystynen vastaa seuran valmennuksen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä.

 - Hyvällä mielellä aloitan työt Lohissa. Seura on hyvällä pohjalla ja on hienoa lähteä kehittämään seuraa uudelle tasolle, Pystynen tuumaa.

Pystynen on aloittanut tutustumisen seuran valmentajiin ja urheilijoihin ja seurannut uimareiden suorituksia kesän arvokilpailuissa, joista kesäkuun alussa uiduissa Rollo-uinneissa Oulun Lohien nuorimmat kilpauimarit saavuttivat seuratasolla seuran 2010-luvun parhaimman sijoituksen. Lohet sijoittuivat Rollo-uintien seurapisteissä kolmanneksi ja mitalitaulukossa neljänneksi.

Oulun Lohet haluaa kiittää Tuomas Tapanista pitkäjänteisestä ja ansiokkaasta työstään päävalmentajana seuran uimareiden eteen. Seura toivottaa Tuomakselle menestystä uusien haasteiden pariin!

Oulun Lohet ry on vuonna 1959 perustettu uimaseura, joka on yksi suurimmista ja harrastusmahdollisuuksiltaan monipuolisimmista uimaseuroista Suomessa. Kilpauinti- sekä harrastusuintiryhmien lisäksi seura tarjoaa harrastusmahdollisuudet myös taitouinnissa ja vesipallossa sekä lisäksi vuosittain noin 1000 lasta oppii seuran uimakouluissa uinnin alkeet tai uimataidon. Oulun Lohien arvopohjan yhtenä kulmakivenä on yhdenvertaisuus ja seura onkin Oulun ainoa uimaseura, joka tarjoaa harrastusmahdollisuudet alkeistasosta kilpauintiin asti myös erityistä tukea tarvitseville uimareille.

 

Lisätietoja

 

Asko Ylitalo, puheenjohtaja

044 2604745, puheenjohtaja@oulunlohet.fi

 

Siiri Sarias, toiminnanjohtaja

045 1957383, siiri.sarias@oulunlohet.fi

 

Kevät on tuonut mukanaan henkilöstömuutoksia ja isoja päätöksiä seuran tulevaisuudesta. Olemme kuitenkin onnistuneet rekrytoinneissa ja turvanneet seuraan osaamista ja mahdollisuuden kehittyä seurana. Työ ei tietenkään tähän lopu vaan jatkuu. Rollo menestys osoittaa, että seuramme uimareista löytyy potentiaalia. Tästä porukasta pitää huolehtia ja mahdollistaa heille kehitys seuramme omin toimin. Avainasemassa ovat meidän valmentajat, jotka ovat tehneet pitkäjänteistä ja hyvää työtä. Iso kiitos heille.

Kiitokset myös taustajoukoille, Siirille, Virvelle ja johtokunnan jäsenille.

Toivotan kaikille Oulun Lohien jäsenille mukavaa kesää!

 

Asko Ylitalo

Puheenjohtaja, Oulun Lohet ry.

 

Rollot 2019 uitiin Oulun Uinnin järjestämänä kotihallissamme Raksilassa 7.-9.6. Oulun Lohien uimarit ylsivät viikonlopun aikana upeisiin suorituksiin kun uimari toisensa perään ylitti itsensä ja venyi parhaimpaansa. Lohet saavuttivat 2010-luvun parhaimman sijoituksensa seurapisteissä, sijoittuen yhteispisteissä kolmanneksi ja mitalitaulukossa hienosti neljänneksi. Vuodesta 2010 lähtien Lohien seurapisteiden keskiarvo on ollut 53,3 pistettä ja tänä vuonna hienot uimarimme napsivat upeat 124 pistettä!

Menestys ja onnistumiset vaativat yhteistyötä, joten haluamme erityisesti nostaa hattua kaikille seuramme valmentajille, jotka tekevät pyyteetöntä työtä uimareidemme eteen. Iso kiitos kaikille! 

Alla kaikki Lohien mitalistit sarjoittain:

100m selkäuinti P-13

1. Konsta Rantasuo

4x100m Vapaauinti T12/P13 

2. Kalle Pesälä, Konsta Rantasuo, Kaisa Keränen, Ruut Salmi

200m Sekauinti Pojat-13 

1. Kalle Pesälä

4x100m Sekauinti Pojat-13

2. Julius Schroderus, Konsta Rantasuo, Kalle Pesälä, Herkko Haussalo

100m Perhosuinti Pojat-13

1. Kalle Pesälä 

3. Konsta Rantasuo

50m Vapaauinti Tytöt-10-12

3. Meeri Uusitalo

100m Rintauinti Pojat-13

1. Kalle Pesälä

4x100m Vapaauinti Pojat-13

3. Kalle Pesälä, Konsta Rantasuo, Julis Schroderus, Herkko Haussalo

Onnittelut kaikille Rollo-uimareille! 

Haluamme kiittää kaikkia vapaaehtoisia, jotka jälleen mahdollistivat Lohiuintien toteutumisen. Ilman vapaaehtoisia ei olisi kilpailuja ja kotikisoja. Taas tänä vuonna vapaaehtoiset laittoivat itsensä likoon ja olivat valmiina käyttämään useamman päivän uimahallilla. Iso kiitos panoksestanne! 

26.4. perjantai/matkustuspäivä 

Perjantaiaamuna kokoonnuttiin Oulun lentokentälle, josta meidän odotuksiamme pidempi matka kohti Kreikkaa alkoi. Helsinki-Hania lennon 1.5h myöhästyminen ei paljon naurattanut. Lopulta myöhässä, mutta onnellisesti saavuttiin Kreikkaan. 

27.4 lauantai/1.treenipäivä 

Aamu alkoi loistavalla aamupalalla. Aamutreeneissä vesi oli kylmää ja päätettiinkin yhteisvoimin vaihtaa sisätiloihin. Syötiin hyvää ruokaa, ja nukuttiin väsymys pois. Tutustuttiin hotellialueeseen ja syötiin jäätelöä. 

 

28.4 sunnuntai/2.treenipäivä 

Aurinko alkoi lämmittämään jo aamusta ulkoallasta, niin kyettiin uimaan suuremmalla osallistuja prosentilla ulkona. Kiitämme kaikki huippu hotelliporukkaa, jotka olivat meitä varten asentaneet starttipalkit ulkoaltaaseen!  

Discoilta! Ollaan täällä siis kreikkalaisen pääsiäisen aikaan, ja hotellilla oli lapsille suunnattu disco illalla. 

29.4 maanantai/3.treenipäivä 

Aamupalalla kaikkia taisi vähän ällöttää perinneruoka lammas, joka oli paistumassa meidän kaikkien nähtävillä. Iloisin mielin lähdettiin kuitenkin päivän ainoihin treeneihin hyvän aamupalan jälkeen. Treenien jälkeen vapaa-aikaa riitti ja illalla kaikkien yllätykseksi järjestettiin toinen pääsiäisdisco. Huomenna vapaapäivä joka meinaa, että tänään tanssitaan pitkään. Tanssittiin ‘’tanssityttö Mian’’ kanssa kreikkalaisia tansseja, kunnes tuli meidän vuoro toivoa biisejä. 

30.4 tiistai/shoppailupäivä 

Aamupalan jälkeen minibussi tuli hakemaan meidät Haniaan shoppailemaan. Päivän agendana oli ostaa Tuomakselle maailman turhin synttärilahja ja sehän me löydettiin. Fortnite kassi! Illalla käytiin tilaamassa sillä kuuluisalla rallienglannilla Tuomakselle synttärikakku. 

1.5 keskiviikko/4.treenipäivä 

Eilinen ‘’vapaapäivä’’ ei tuntunut vapaapäivältä. Aamupalalla väsyneitä uimareita söi tyytyväisenä minicroissantteja. Ja sitten aamutreeneihin!  

Oli leirin kylmin päivä. Illan treeneissä 19 astetta lämmintä, tai no kylmää, eikä auringostakaan ollut tietoa. Tästä huolimatta kaikki taisteli 20x50metriä kunnialla loppuun.  

Kreikkalaiset on kovia bailaamaan, tai niin me oletettiin -  sillä taas on discoilta!

 Kuva: Lotta Niskanen       

 

Juttu: Lotta Niskanen

Kuvat: Lotta Niskanen

Editointi: Siiri Sarias


Kilpailujakso, 21. lauantai

Kuuluttamo

Tehtävä Henkilö
Grodan-käyttäjäPuuttuu
Valvomon esimiesPuuttuu
SähköajanottoPuuttuu
KuuluttajaPuuttuu
LähettiPuuttuu
LähettiPuuttuu
VideotallentajaPuuttuu
VideotarkistajaPuuttuu

Allastaso

Tehtävä Henkilö
KilpailunjohtajaPuuttuu
RatatuomariPuuttuu
RatatuomariPuuttuu
RatatuomariPuuttuu
RatatuomariPuuttuu
LähettäjäPuuttuu
KäännösvalvojaPuuttuu
KäännösvalvojaPuuttuu
KäännösvalvojaPuuttuu
KäännösvalvojaPuuttuu
KäännösvalvojaPuuttuu
KäännösvalvojaPuuttuu
KäännösvalvojaPuuttuu
KäännösvalvojaPuuttuu
KäännösvalvojaPuuttuu
KäännösvalvojaPuuttuu
KäännösvalvojaPuuttuu
KäännösvalvojaPuuttuu
KäännösvalvojaPuuttuu
KäännösvalvojaPuuttuu
KäännösvalvojaPuuttuu
KäännösvalvojaPuuttuu

Muut

Tehtävä Henkilö
KeräilyPuuttuu
KeräilyPuuttuu
KisakansliaPuuttuu
KisakansliaPuuttuu
KisakansliaPuuttuu
KisakansliaPuuttuu
RakennusHarri Lumme
RakennusMikko Tölli
RakennusPuuttuu
RakennusPuuttuu
RakennusPuuttuu
RakennusPuuttuu


Kilpailujakso, 22. sunnuntai

Kuuluttamo

Tehtävä Henkilö
Grodan-käyttäjäPuuttuu
Valvomon esimiesPuuttuu
SähköajanottoPuuttuu
KuuluttajaPuuttuu
LähettiPuuttuu
LähettiPuuttuu
VideotallentajaPuuttuu
VideotarkistajaPuuttuu

Allastaso

Tehtävä Henkilö
KilpailunjohtajaPuuttuu
RatatuomariPuuttuu
RatatuomariPuuttuu
RatatuomariPuuttuu
RatatuomariPuuttuu
LähettäjäPuuttuu
KäännösvalvojaKyösti Siekkinen
KäännösvalvojaPuuttuu
KäännösvalvojaPuuttuu
KäännösvalvojaPuuttuu
KäännösvalvojaPuuttuu
KäännösvalvojaPuuttuu
KäännösvalvojaPuuttuu
KäännösvalvojaPuuttuu
KäännösvalvojaPuuttuu
KäännösvalvojaPuuttuu
KäännösvalvojaPuuttuu
KäännösvalvojaPuuttuu
KäännösvalvojaPuuttuu
KäännösvalvojaPuuttuu
KäännösvalvojaPuuttuu
KäännösvalvojaPuuttuu

Muut

Tehtävä Henkilö
KeräilyPuuttuu
KeräilyPuuttuu
KisakansliaPuuttuu
KisakansliaPuuttuu
KisakansliaPuuttuu
KisakansliaPuuttuu
RakennusHarri Lumme
RakennusPuuttuu
RakennusPuuttuu
RakennusPuuttuu
RakennusPuuttuu
RakennusPuuttuu

Oulun Lohet ry:n uutena toiminnanjohtajana on aloittanut 25.2.2019 Siiri Sarias, Janne Laamasen siirryttyä seurasta toisiin tehtäviin. Siiri on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri ja juniorivalmentaja. Aikaisemmin Siiri on työskennellyt mm. Pudasjärven kaupungilla projektipäällikkönä. Uinnin ja vesiurheilun maailmaan Siiri sukeltaa koripallon parista. Hän on koripalloammattilaisuuden jälkeen työskennellyt juniorivalmentajana eri seuroissa ympäri Suomen ja toiminut mm. Koripalloliiton pohjoisen aluehallituksen ja liittovaltuuston jäsenenä. 

- Seuratoiminnan kehittäminen yhdessä liikunnan ja urheilun edistämisen kanssa ovat suuria intohimojani ja olen hyvin motivoitunut uudesta tehtävästäni Oulun Lohissa. Seuralla on hyvä arvopohja, monipuolista toimintaa ja jatkuva halu kehittyä seurana. Lisäksi edeltävän toiminnanjohtajan työstä on hyvä jatkaa. Pyrin omalla panoksellani viemään seuraa kohti toiminnalle linjattuja tavoitteita ja toivon, että pystyn työssäni hyödyntämään kokemustani mm. yhteisöllisyyden kehittämisestä ja viestinnästä sekä tuntemustani niin kilpaurheilusta kuin matalankynnyksen liikunnastakin, Siiri summaa.

- Tutustuminen seuran työntekijöihin, aktiiveihin, jäseniin ja muihin sidosryhmiin on jo hyvässä vauhdissa. En omaa uintitaustaa, mutta seuran työntekijät perehdyttävät minua ansiokkaasti uinnin lajikulttuuriin, Siiri kertoo ja lisää, että ensimmäiselle uintikurssillekin hän on jo ilmoittautunut.

 

Yhteystiedot

Siiri Sarias

Toiminnanjohtaja

Oulun Lohet ry

045-1957383 | siiri.sarias@oulunlohet.fi